Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eperpaarden4daagse te Vaassen

13 juni @ 13:00 - 19:00

Dit jaar vindt de 25e Eper Paarden4daagse plaats en vanwege dit jubileum doen zij Vaassen aan!

13 juni is het zover dan vindt de Paarden4daagse van 13:00 uur tot 19:00 uur plaats in Vaassen. Er doen 700 paarden Vaassen aan! Kom genieten van deze imposante stoet.

De binnenkomst van de deelnemers geschiedt via Kasteel de Cannenburch waar zij aan de zijde bij Koninginneweg/ Emmalaan het park betreden. Daarna gaan zij vanaf het Kasteel naar de parkeerplaats op het Ireneveld voor een rustpauze. Om vervolgens hun weg te vervolgen. De route is dan als volgt:

Julianalaan – Margrietweg – Ireneweg – Torenstraat – Marktplein – Dorpsstraat- Marijkeweg – Torenstraat – Kerkweg – Koekoeksweg – Koninginneweg

Verder zijn er gratis kinderactiviteiten en horeca op het Ireneveld. Op het Marktplein zal een gedeelte afgezet zijn waar de deelnemers gejureerd gaan worden voor o.a. de mooiste koets of de mooiste ruiter.

De route die de deelnemers daarna gaan afleggen gaat ook langs de Speulbrink. We gaan er samen met de Speulbrink voor zorgen dat de bewoners de gelegenheid krijgen om de deelnemers te aanschouwen door een ruimte aan de straat (de parkeervakken) te creëren waar zij op de eerste rang kunnen plaats nemen.

Winkelactie
De hele maand mei winkelactie
De actie met als hoofdprijs een VIP arrangement begint 1 mei en eindigt op 30 mei 2018. Er worden 3 VIP-arrangementen voor 2 personen verloot.

Een arrangement houdt in:
Deelname in de route in een koets met als afsluiting een diner bij De Toren.

De actie werkt als volgt:
Verzamel 4 kassabonnen bij de leden van de OVV. Bevestig deze kassabonnen aan het deelname formulier, welke in de actieperiode bij de deelnemende winkels te verkrijgen is.

Het deelname formulier met 4 kassabonnen kan ingeleverd worden bij:
Albert Heijn Vaassen
Bruna van der Kamp
Heiwegen herenmode
Neijenhuis Schoenen & Sport

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
13:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Harold Neijenhuis
Telefoon:
0578-571747
E-mail:
harold@neijenhuis-schoenen.nl