Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Old Times Day

24 augustus @ 11:00 - 16:00

Vorig jaar hebben we met veel enthousiasme en plezier de Old Times Day in Vaassen georganiseerd. Ook dit jaar gaan we weer proberen om er een succes van te maken en deze dag nog verder uit te breiden! Net als vorig jaar organiseren wij deze dag onder de noemer OLD TIMES DAY.
Dit zal alles op wielen omvatten waar mee men zich vroeger kon vervoeren. Denk dus aan fietsen, brommers, auto’s en tractoren, ect. We hopen de bezoeker te verrassen met al het moois wat er vroeger was. We nodigen u dan ook graag uit voor de OLD TIMES DAY in Vaassen op 24 Augustus 2019.

Wilt u ook meedoen met uw voertuig?
Dan vragen wij u om zich aan te melden met uw voertuig voor 31 juli 2019. U kunt dit doen door middel van het aanmeldformulier op deze site. Wij vragen daar om uw naam, adres en telefoonnummer. Uiteraard horen we ook graag met welk voertuig u komt.

De bezoeker kan deze dag stemmen op het mooiste voertuig. Dit kan door middel van stemkaartjes. De 3 voertuigen met de meeste stemmen winnen een mooie prijs. Beschikbaar gesteld door leden van de ondernemersvereniging. Ook de mooist verkleedde persoon kan een prijs winnen. Uiteraard passend bij uw voertuig.

We hopen van harte u te mogen verwelkomen in ons gezellige dorp!

AANMELDEN VOERTUIG

Gegevens

Datum:
24 augustus
Tijd:
11:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
www.ondernemersverenigingvaassen.nl

Organisator

Angela Hamer
Telefoon:
0578572374