Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vaassens Kerstevent

14 december @ 12:00 - 16:00

Op zaterdag 14 december pakken de Vaassense ondernemers flink uit in het centrum van Vaassen! Bijna alle Vaassense ondernemers doen met deze gezellige dag mee, die begint om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. In het centrum van het dorp is veel te beleven met o.a. veel livemuziek, lekkere eettentjes, gezellige verkoopkramen, kerstboomwerpen, marshmallows roosteren en kinderactiviteiten! Kortom volop gezelligheid in Vaassen. Hou dus 14 december vrij in uw agenda, want wij gaan knallen van twaalf tot vier!  
 
Gezellige pleintjes met kramen 
In de Dorpsstraat worden gezellige pleintjes gecreëerd met leuke verkoopkramen en eettentjes. Vanaf Bakkerij Hagen tot aan Reerink IJzerwaren en Grand café De Toren is er volop vertier voor jong en oud! Ook is er volop live muziek!

Kerstman in koets 
Natuurlijk komt ook de kerstman in zijn koets nog gezellig langs in de Dorpsstraat en uiteraard deelt hij aan de allerkleinsten een presentje uit.

Samenwerking met de kerstmarkt
Omdat dit jaar het Vaassens Kerstevent tegelijk met de Kerstmarkt bij kasteel Cannenburch valt is er een samenwerking tussen beide evenementen. Hoe en wat laten we u later weten.
 
Graag tot ziens op het Vaassens Kerstevent!

Mocht u een lokale ondernemer zijn en een kraam op deze middag willen huren, dan kunt u contact opnemen via info@ondernemersverenigingvaassen.nl
Kraam 2 of 4 meter voor leden: € 25,00
Kraam 2 of 4 meter voor niet-leden: € 50,00 dit is inclusief reclamebijdrage
Verkoopplek zonder kraam niet-leden/grondplek: € 25,00 dit is inclusief reclamebijdrage
Let op: De reservering is alleen geldig als de huursom 14 dagen voor het evenement op de rekening van Ondernemersvereniging Vaassen staat. Zo niet, dan wordt de plek ter beschikking gesteld aan anderen.

Gegevens

Datum:
14 december
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Website:
www.ondernemersverenigingvaassen.nl

Organisator

Kerstcommissie
Telefoon:
0578-571384
E-mail:
info@ondernemersverenigingvaassen.nl
Website:
www.ondernemersverenigingvaassen.nl