Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vaassens Kerstevent

15 december 2018 @ 13:00 - 17:00

Op zaterdag 15 december pakken de Vaassense ondernemers flink uit in het centrum van Vaassen! Bijna alle Vaassense ondernemers doen met deze gezellige dag mee, die begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. In het centrum van het dorp is veel te beleven met o.a. veel livemuziek, lekkere eettentjes, gezellige verkoopkramen, kerstboomwerpen, kerstkaraokeshow, marshmallows roosteren, kinderactiviteiten en natuurlijke de Santa Run! Kortom volop gezelligheid in Vaassen. Hou dus 15 december vrij in uw agenda, want wij gaan knallen van een tot vijf!  
 
Gezellige pleintjes met kramen 
In de Dorpsstraat worden gezellige pleintjes gecreëerd met leuke verkoopkramen en eettentjes. Vanaf Bakkerij Hagen tot aan Reerink IJzerwaren en Grand café De Toren is er volop vertier voor jong en oud! 
Zo kunnen kinderen bij de grote kerstboom in de buurt o.a. marshmallows roosteren, dieren knuffelen of tegen een geringe vergoeding een workshop bij Moekhoek volgen. 
Staat er een springkussen op het Wielinkterrein, waar ook de karaokeshow wordt gehouden. Zingt u gezellig mee? Er zijn diverse prijzen voor de leukste deelnames te winnen! 
Ook kunt u meedoen aan Edo’s kerstboomwerpen in de buurt van Keurslagerij Kroon. Ook op dit gedeelte pakken de ondernemers gezamenlijk uit! 
 
Ondernemers die buiten het centrum zijn gevestigd hebben deze dag een kraam met leuke kerstartikelen op een van de pleintjes. Winkeliers aan de Dorpsstraat kleden hun winkel sfeervol aan en/of staan met een gezellige kraam op straat.  

Muziek
 

Deze editie is er volop livemuziek!  
Zo openen de midwinterhoornblazers uit Ugchelen ook dit jaar weer traditioneel dit fantastische event. Is er een kerstkarokeshow gepresenteerd door Martijn Dijkman. Kunnen we meedeinen op de liederen van Shantykoor Kantje Boord. Komt het Vaassens Fanfarekorps 2 optredens verzorgen en komt Pretband HOB u allen bekend van Vaasaqua voor een fantastische sfeer zorgen, want dat kunnen zij immers als geen ander! 
 
Kerstman in koets 
Omstreeks 14:00 uur arriveert de kerstman in zijn koets in de Dorpsstraat en uiteraard deelt hij aan de allerkleinsten een presentje uit. 
 
Dit jaar voor het eerst in Vaassen, de Santa Run waarvoor u zich op kunt geven via www.rotarysantarun.nl 

Naast de ruim zeventig kleine kerstbomen in de Dorpsstraat wordt er een grote kerstboom opgetuigd. Ook dit jaar wordt dit weer verzorgt door de club Wonder & Geweld, waarvoor we ze zeer dankbaar zijn. 
 
Voor het evenement is de Dorpsstraat voor verkeer afgezet tussen 9:00 en 18:00 uur.  
 
Graag tot ziens op het Vaassens Kerstevent!

Mocht u een lokale ondernemer zijn en een kraam op deze middag willen huren, dan kunt u contact opnemen via info@ondernemersverenigingvaassen.nl
Kraam 2 of 4 meter voor leden: € 25,00
Kraam 2 of 4 meter voor niet-leden: € 50,00 dit is inclusief reclamebijdrage
Verkoopplek zonder kraam niet-leden/grondplek: € 25,00 dit is inclusief reclamebijdrage
Let op: De reservering is alleen geldig als de huursom 14 dagen voor het evenement op de rekening van Ondernemersvereniging Vaassen staat. Zo niet, dan wordt de plek ter beschikking gesteld aan anderen.

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Website:
www.ondernemersverenigingvaassen.nl

Organisator

Kerstcommissie
Telefoon:
0578-571384
E-mail:
info@ondernemersverenigingvaassen.nl
Website:
www.ondernemersverenigingvaassen.nl