december, 2020

19dec19:0020:30Sold Out!Vaassense Online Pubquiz

Evenement informatie

Op zaterdag 19 december wordt de allereerste Vaassense Online Pubquiz gehouden, van 19:00 tot 20:30 uur. Families en huishoudens kunnen digitaal deelnemen vanaf huis in deze kindvriendelijke en toegankelijke quiz, georganiseerd door de Ondernemersvereniging Vaassen (OVV).

(Zaterdag) 19:00 - 20:30

Michiel Wiersinga pubquiz@ondernemersverenigingvaassen.nl

Ticket informatie

De hoofdprijs is een waardebon van €250, te besteden bij één van de vele horecagelegenheden of winkeliers die lid zijn van de OVV.

Naast deze mooie hoofdprijs, zijn er ook 10 bonnen van €50 voor de Vaassense horeca, 10 bonnen van €25 voor Vaassense winkeliers en leuke troostprijzen te winnen. Zijn er veel deelnemers aan de quiz? Dan worden er nog meer bonnen beschikbaar gesteld - je winkans is dus altijd groot! Per inschrijving krijg je één inlog voor het meedoen, het geven van antwoorden het en kijken van de stream. Je mag met meerdere inschrijvingen per huishouden meedoen als je tegen je huisgenoten wilt strijden!

Tickets are not available for sale any more for this event!