Selecteer een pagina

Bestuur

Ondernemersvereniging Vaassen

Hans Valent

Voorzitter
Mijn moeder was de dochter van een tuinder en mijn vader had een schildersbedrijf in de Jordaan. Na  de crisis in de dertiger jaren en de Tweede Wereldoorlog kozen zij beiden voor een baan in loondienst. En toen werd ik geboren. Ik werd sportleraar in Apeldoorn, studeerde later rechten en startte in 1986 een maatschap voor bedrijfsjuristen (Zwolle). In 2000 kwam ik in het management van de Hogeschool Windesheim en ben daar onlangs met pensioen gegaan. In 1976 trouwde ik met Marianne Stob en gingen we in Wenum wonen. Sindsdien zijn we Vaassenaren. Betrokken bij Blok EVC, bij stichting sport en dorpscentrum Vaassen, bij de stichting Promotie Epe, bij ACCRES in Apeldoorn en bij de OVV, als voorzitter.

Emke Westers

Secretaris
Geboren in het mooie Groningen en opgegroeid op het boerenbedrijf van mijn ouders, zit het ondernemen ook in mijn genen. Sinds enige jaren woon ik in het prachtige Vaassen en ben ik werkzaam bij Reerink IJzerwaren. Sinds 2017 ben ik secretaris van de ondernemersvereniging. Ik vind het een eer om een bijdrage te mogen leveren aan alles wat we als vereniging doen.

Luuk Vos

Algemeen bestuurslid
Op mijn achttiende begon ik met werken bij de opticien. Ik was gelijk verkocht. Dit vond ik zo leuk dat ik besloot de optiekopleiding te volgen. Na vier jaar school behaalde ik mijn diploma’s en kon ik mijzelf opticien noemen. 20 jaar heb ik in loondienst gewerkt, waarna ik besloot verder te gaan als zelfstandig opticien. Met veel plezier heb ik ruim 20 jaar een zelfstandige optiek gehad in Zwolle. Vijf jaar geleden ben ik samen met Marja in Vaassen gestart met onze winkel OptiContact Luuk Vos.

Jeannet Kroon

Algemeen bestuurslid

Als algemeen bestuurslid van de Ondernemers Vereniging Vaassen stel ik mij graag aan u voor. Dat kan natuurlijk heel kort door te vertellen dat ik Jeannet Kroon – Weultjes heet, geboren in Luttelgeest en al bijna mijn hele leven in Vaassen woon. Ik kan ook iets meer over mezelf vertellen. Samen met mijn man Dick hebben we in 2011 onze eigen Keurslagerij Kroon geopend. Dick had toen al 31 jaar ervaring in de slagerij. Ik had toen 25 jaar met veel plezier als juf in het basisonderwijs gewerkt. Onze zoon Pieter werkt ook mee als jonge slager in ons bedrijf. Onze zoon David en dochter Sara hebben hun eigen baan, maar helpen ons altijd waar nodig is. Samen met onze verkoopsters en worstmakers hebben we een top-team!
Onze missie, wees oprecht betrokken bij je klant.

Binnen het bestuur van onze Vereniging werken we ook als een team. Samenwerken en communiceren staat daarbij voorop. Als algemeen bestuurslid heb ik de vrijheid om op mijn eigen speerpunten te focussen.
Daarbij is mijn persoonlijke missie, versterken wat goed is.

Dierck Jan Gommers

Penningmeester
Na enkele omzwervingen in de Horeca uiteindelijk toch terechtgekomen in het vak waar mijn ouders sinds begin jaren 80 mee begonnen zijn. Het zelfstandig ondernemerschap van een Albert Heijn winkel. Het ondernemerschap is mij dus wel met de paplepel ingegoten kun je wel zeggen. Inmiddels is de eerste generatie gestopt en is de tweede generatie, die bestaat uit mijn zus en ikzelf, vol aan zet. Wij doen dat met veel liefde en passie voor onze klanten, medewerkers en omgeving.Het laatste is ook de reden om actief in de ondernemersvereniging te zijn. Sinds 1988 zijn wij lid van de ondernemersvereniging en sinds 2012 ben ik zelf wat nauwer betrokken bij onze vereniging als bestuurslid.

Sandra Telgen

Notuliste
Moeder van twee geweldige jongens en partner van Raymond Stillewagt met wie ik samen Stillewagt Koeltechniek run. Sinds kort notuleer ik de vergaderingen van het bestuur van Ondernemersvereniging Vaassen. Verder zet ik mij met vele andere ondernemers in voor diverse evenementen in het dorp.