Bestuur

Ondernemersvereniging Vaassen

Vacant

Voorzitter

Judy Wintgens

Secretaris

Bijna 25 jaar geleden ben ik samen met Tim Seinen en mijn dochter Kelly in Vaassen komen wonen, wat we met veel plezier doen. Als hobby’s heb ik lezen, films kijken, concerten bezoeken, fietsen in onze mooie omgeving, motorrijden, koken en bakken. Wat mij erg aanspreekt is het bruisende verenigingsleven dat hier in het dorp volop aanwezig is. Enige jaren geleden heb ik samen met een aantal enthousiastelingen de Dance Classics Party’s georganiseerd, nadat deze stopte ben ik gevraagd om secretaris te worden bij de A.R.V.V. (fiets4daagse Vaassen) wat ik met veel liefde doe. Daarnaast help ik als de nood hoog is in onze winkel Total Electronics. Ik vind het erg leuk om mij in te zetten voor de ondernemers en evenementen in ons dorp. En nu deze nieuwe uitdaging als secretaris van Ondernemersvereniging Vaassen.

Dierck Jan Gommers

Penningmeester

Na enkele omzwervingen in de Horeca uiteindelijk toch terechtgekomen in het vak waar mijn ouders sinds begin jaren 80 mee begonnen zijn. Het zelfstandig ondernemerschap van een Albert Heijn winkel. Het ondernemerschap is mij dus wel met de paplepel ingegoten kun je wel zeggen. Inmiddels is de eerste generatie gestopt en is de tweede generatie, die bestaat uit mijn zus en ikzelf, vol aan zet. Wij doen dat met veel liefde en passie voor onze klanten, medewerkers en omgeving.Het laatste is ook de reden om actief in de ondernemersvereniging te zijn. Sinds 1988 zijn wij lid van de ondernemersvereniging en sinds 2012 ben ik zelf wat nauwer betrokken bij onze vereniging als bestuurslid.

Sandra Telgen

Notuliste

Moeder van twee geweldige jongens en partner van Raymond Stillewagt met wie ik samen Stillewagt Koeltechniek run. Sinds kort notuleer ik de vergaderingen van het bestuur van Ondernemersvereniging Vaassen. Verder zet ik mij met vele andere ondernemers in voor diverse evenementen in het dorp.

Jan-Pieter van Laar

Bestuurder vastgoed en leegstand

Geboren en getogen in Vaassen en directeur/eigenaar van Bouwbedrijf Van Laar (de 4e generatie binnen onze familie). Samen met Roosmarijn woon ik op de Oosterhof en in mijn vrije tijd waterpolo ik in Heren 2 bij ZVV, waar ik ook wedstrijdsecretaris ben. Samen met de andere commissieleden heb ik onder andere de Voassense Meerkamp en Voassense Bierkamp georganiseerd. Toen ik benaderd werd voor een functie in het bestuur was ik gelijk enthousiast, omdat ik mij graag in wil zetten voor ons mooie dorp Vaassen! Naast het bestuur ga ik mij onder andere, samen met de werkgroep “rood” binnen de OVV, bezighouden met de invulling en uitstraling van het centrum.

Vacant

 

Harold Neijenhuis

Bestuurder Evenementen

Harold Neijenhuis, ben op jonge leeftijd in Vaassen komen wonen al waar mijn vader een schoenenwinkel aan de Deventerstraat te Vaassen begon. Rond mijn 25e heb ik de winkel overgenomen, dit hield natuurlijk in dat ik mij direct bereid verklaarde een rol van betekenis in de ondernemersvereniging in te spelen. Dit heeft geleid tot verschillende bestuursfuncties en het verlenen van hand en spandiensten. Naar een tussenpose van 3 jaar waarin ik alleen hand en spandiensten heb verleend, ben ik weer toegetreden tot het bestuur van de ondernemersverenging. Tesamen met Michiel Wiersinga hebben we samen de taak opgenomen om de activiteiten te coördineren die georganiseerd worden. Ook hebben we als taak te zorgen voor een goed verblijfsklimaat voor de toeristen die Vaassen bezoeken, dit proberen we tezamen met de campings en BenB`s te realiseren.