Bestuur

Ondernemersvereniging Vaassen

Hans Valent

Voorzitter
Mijn moeder was de dochter van een tuinder en mijn vader had een schildersbedrijf in de Jordaan. Na  de crisis in de dertiger jaren en de Tweede Wereldoorlog kozen zij beiden voor een baan in loondienst. En toen werd ik geboren. Ik werd sportleraar in Apeldoorn, studeerde later rechten en startte in 1986 een maatschap voor bedrijfsjuristen (Zwolle). In 2000 kwam ik in het management van de Hogeschool Windesheim en ben daar onlangs met pensioen gegaan. In 1976 trouwde ik met Marianne Stob en gingen we in Wenum wonen. Sindsdien zijn we Vaassenaren. Betrokken bij Blok EVC, bij stichting sport en dorpscentrum Vaassen, bij de stichting Promotie Epe, bij ACCRES in Apeldoorn en bij de OVV, als voorzitter.

Annelieke Kolkman

Secretaris

Dierck Jan Gommers

Penningmeester
Na enkele omzwervingen in de Horeca uiteindelijk toch terechtgekomen in het vak waar mijn ouders sinds begin jaren 80 mee begonnen zijn. Het zelfstandig ondernemerschap van een Albert Heijn winkel. Het ondernemerschap is mij dus wel met de paplepel ingegoten kun je wel zeggen. Inmiddels is de eerste generatie gestopt en is de tweede generatie, die bestaat uit mijn zus en ikzelf, vol aan zet. Wij doen dat met veel liefde en passie voor onze klanten, medewerkers en omgeving.Het laatste is ook de reden om actief in de ondernemersvereniging te zijn. Sinds 1988 zijn wij lid van de ondernemersvereniging en sinds 2012 ben ik zelf wat nauwer betrokken bij onze vereniging als bestuurslid.

Sandra Telgen

Notuliste
Moeder van twee geweldige jongens en partner van Raymond Stillewagt met wie ik samen Stillewagt Koeltechniek run. Sinds kort notuleer ik de vergaderingen van het bestuur van Ondernemersvereniging Vaassen. Verder zet ik mij met vele andere ondernemers in voor diverse evenementen in het dorp.

Jan-Pieter van Laar

Bestuurder vastgoed en leegstand

Geboren en getogen in Vaassen en directeur/eigenaar van Bouwbedrijf Van Laar (de 4e generatie binnen onze familie). Samen met Roosmarijn woon ik op de Oosterhof en in mijn vrije tijd waterpolo ik in Heren 2 bij ZVV, waar ik ook wedstrijdsecretaris ben. Samen met de andere commissieleden heb ik onder andere de Voassense Meerkamp en Voassense Bierkamp georganiseerd. Toen ik benaderd werd voor een functie in het bestuur was ik gelijk enthousiast, omdat ik mij graag in wil zetten voor ons mooie dorp Vaassen! Naast het bestuur ga ik mij onder andere, samen met de werkgroep “rood” binnen de OVV, bezighouden met de invulling en uitstraling van het centrum.

Michiel Wiersinga

Bestuurder Evenementen

Harold Neijenhuis

Bestuurder Evenementen

X
X