Bestuur

Ondernemersvereniging Vaassen

Vacant

Voorzitter

Dierck Jan Gommers

Penningmeester

Na enkele omzwervingen in de Horeca uiteindelijk toch terechtgekomen in het vak waar mijn ouders sinds begin jaren 80 mee begonnen zijn. Het zelfstandig ondernemerschap van een Albert Heijn winkel. Het ondernemerschap is mij dus wel met de paplepel ingegoten kun je wel zeggen. Inmiddels is de eerste generatie gestopt en is de tweede generatie, die bestaat uit mijn zus en ikzelf, vol aan zet. Wij doen dat met veel liefde en passie voor onze klanten, medewerkers en omgeving.Het laatste is ook de reden om actief in de ondernemersvereniging te zijn. Sinds 1988 zijn wij lid van de ondernemersvereniging en sinds 2012 ben ik zelf wat nauwer betrokken bij onze vereniging als bestuurslid.

Jan-Pieter van Laar

Bestuurder vastgoed en leegstand

Geboren en getogen in Vaassen en directeur/eigenaar van Bouwbedrijf Van Laar (de 4e generatie binnen onze familie). Samen met Roosmarijn woon ik op de Oosterhof en in mijn vrije tijd waterpolo ik in Heren 2 bij ZVV, waar ik ook wedstrijdsecretaris ben. Samen met de andere commissieleden heb ik onder andere de Voassense Meerkamp en Voassense Bierkamp georganiseerd. Toen ik benaderd werd voor een functie in het bestuur was ik gelijk enthousiast, omdat ik mij graag in wil zetten voor ons mooie dorp Vaassen! Naast het bestuur ga ik mij onder andere, samen met de werkgroep “rood” binnen de OVV, bezighouden met de invulling en uitstraling van het centrum.

Rudolf van der Velde

Hallo buurtgenoten! Het is nu zeven maanden geleden dat mijn gezin, bestaande uit mijn vrouw, drie levendige kids en twee enthousiaste honden, neerstreek in het pittoreske Vaassen. Als ZZP’er heb ik de afgelopen zeven jaar mijn eigen koers gevaren, en de laatste twee jaar heb ik met mijn bedrijf een brug geslagen tussen professionals en gave opdrachtgevers.

Ik ben ontzettend enthousiast om te delen dat ik onlangs ben toegetreden tot het bestuur van de lokale ondernemersvereniging hier in Vaassen. Deze stap is voor mij niet alleen een kans om mijn ondernemerschap te laten zien, maar vooral een manier om iets terug te geven aan dit fantastische dorp dat we nu thuis noemen. Ik geloof dat we samen, als betrokken ondernemers en bewoners, nog meer kunnen bereiken.

Dus laten we de handen ineenslaan en samen bouwen aan een nog levendiger en bloeiende gemeenschap hier in Vaassen. Ik kijk ernaar uit om mijn energie en enthousiasme in te zetten voor de groei en welvaart van ons prachtige dorp!

Harold Neijenhuis

Bestuurder Evenementen

Harold Neijenhuis, ben op jonge leeftijd in Vaassen komen wonen al waar mijn vader een schoenenwinkel aan de Deventerstraat te Vaassen begon. Rond mijn 25e heb ik de winkel overgenomen, dit hield natuurlijk in dat ik mij direct bereid verklaarde een rol van betekenis in de ondernemersvereniging in te spelen. Dit heeft geleid tot verschillende bestuursfuncties en het verlenen van hand en spandiensten. Naar een tussenpose van 3 jaar waarin ik alleen hand en spandiensten heb verleend, ben ik weer toegetreden tot het bestuur van de ondernemersverenging. Tesamen met Michiel Wiersinga hebben we samen de taak opgenomen om de activiteiten te coördineren die georganiseerd worden. Ook hebben we als taak te zorgen voor een goed verblijfsklimaat voor de toeristen die Vaassen bezoeken, dit proberen we tezamen met de campings en BenB`s te realiseren.