Old times day

Zaterdag 27 juli 2024

Graag nodigen we u weer uit voor de OLD TIMES DAY in Vaassen. Dit jaar is er nog meer te zien en ervaren tijden deze drukbezochte dag!

Vorig jaar mochten wij de dorpsstraat mede door uw deelname weer vullen met de mooiste en bijzonderste voertuigen uit eerdere tijden. Wij hebben het als een groot succes ervaren, ook gezien de reacties van de bezoekers. Deze waren zeer positief. Dat geeft ons de kans om dit jaar uit te mogen breiden met onder meer een straattheater met zeer bijzondere voertuigen. Hiermee denken we een extra trekker te kunnen creëren voor alle bezoekers. Bekijk ook hier de link voor een sfeerimpressie: https://www.abacustheater.nl/nl/steamroadsters-video

Graag zouden we u ook willen uitnodigen om (weer) deel te nemen. Want zonder u geen event! Net als vorig jaar zal de OLD TIMES Day weer alles op wielen omvatten waar mee men zich vroeger kon vervoeren. Denk dus aan fietsen, brommers, auto’s en tractoren, ect. We hopen de bezoeker te verrassen met al het moois wat er vroeger was. Wat is er nu leuker om u prachtige brommer of auto te showen? We nodigen u dan ook graag uit voor de OLD TIMES DAY in Vaassen op zaterdag 27 juli 2024.

We vragen u om zich aan te melden met uw voertuig voor 1 juli. U kunt dit doen door middel van onderstaand aanmeldformulier. Wij vragen daar om uw naam, adres en telefoonnummer. Uiteraard horen we ook graag met welk voertuig u komt.

Tussen 10 uur en 11 uur kunt u zich aanmelden en uw voertuig op de aangewezen plek stallen. De dag zal tot 16:00 uur duren.

Uiteraard zullen wij weer een lunchpakket voor u verzorgen als u deelneemt.

Verdere info over aanverwante activiteiten die zullen plaatsvinden deze dag zullen we later bekend maken via www.uitinvaassen.nl en facebook/instagram.

We hopen van harte u te mogen verwelkomen in ons gezellige dorp!

Met vriendelijke groet,

Angela Hamer, Nick Mager, Maarten Thijsen, Maickel Hamer en Robert Koppe.

Namens Ondernemersvereniging Vaassen.