Wat was het een succes afgelopen zaterdag! Kinderen hebben zich kostelijk vermaakt. Het hele dorp was gevuld met leuke activiteiten, zo konden ze bijvoorbeeld ezel rijden, springen op een van de vele springkussens of knutselen. Van jong tot oud, iedereen had plezier.

Met een kleine 300 deelnemers, kan de eerste editie van Pasen in Vaassen als een succes worden beschouwd.

Hoewel de weersvoorspellingen in eerste instantie niet lovend waren, konden de kinderen op sommige momenten zelfs hun ijsje in de zon opeten. De paar spetters regen die vielen waren (haast) te verwaarlozen. Toch grepen de kinderen deze gelegenheid aan om bij een van de ondernemers lekker warm binnen te knutselen.

Er was genoeg lekkers te krijgen. Van popcorn tot knakworsten. De ouders hoefden waarschijnlijk thuis niet meer voor de kinderen te koken.

Uiteraard ontbrak de paashaas niet. Wie de mooiste foto van zichzelf met de paashaas op de Facebook pagina Ondernemersvereniging Vaassen zette, kon mooie cadeaus winnen. Zeven kinderen gingen uiteindelijk met een prijs naar huis.

De gelukkige prijswinnaars zijn geworden:

Monique de Vries
Ellen Dieker
Gerjanne Mark Jalyssa de Geus
Gondy Siemelink
Mariska Dinius
Manon Siemelink-ten Tije
Jozia Groenewege

Zij gingen net als alle kinderen stralend naar huis. De Ondernemersvereniging Vaassen kan terugkijken op een geslaagde dag.