Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover, dan komt Sinterklaas weer in Nederland aan, met een boot vol snoepgoed, cadeautjes en leuke pietjes. Nadat Sinterklaas dit jaar ‘s middags in Hellevoetsluis zal aankomen op zaterdag 12 november, rijdt hij snel door richting Vaassen.

De intocht met Sinterklaas en al zijn pieten zal dit jaar rond 17.30 uur vanaf Sportcentrum de Koekoek beginnen. Let op! Er is een langere intocht route dit jaar, zie hiervoor bijgesloten kaart!

Rond 18.30 uur zal Sinterklaas bij Kasteel Cannenburch aankomen en ontvangen worden door Burgemeester Tom Horn.

Van 17.00 – 19.00 uur is het terrein voor Kasteel Cannenburch in gezellige sferen en helemaal klaar voor de aankomst van Sinterklaas. Er zullen foodtrucks staan, vrolijke lichtjes verlichten het feestterrein, drankjes kunnen genuttigd worden voor het Kasteel en het geheel zal met muziek en dans aangekleed zijn!

De Sintcommissie van de ondernemersvereniging ziet uit naar jullie komst!!!

ROUTE: Koekoek, Industrieweg, Beatrixweg, Kerkweg, Torenstraat, Marijkeweg, Dorpsstraat, Julianalaan, Kasteel Cannenburch

De route start om 17.30 uur bij Sportcentrum de Koekoek. Het feestterrein bij Kasteel Cannenburch is geopend vanaf 17.00 uur.