Vandaag is het 15 jaar geleden dat wij zijn begonnen met ons bedrijf en nog elke dag werken wij met veel plezier en hebben wij al vele klanten mogen verblijden met ons vakmanschap!

Stillewagt Koeltechniek voor een heerlijk klimaat

De afgelopen weken was het weer bijzonder afwisselend. Van heerlijk zomers weer tot winterse kou. Stillewagt Koeltechniek zorgt het hele jaar door voor een aangenaam en gezond leefklimaat. Een schijnbaar klein Vaassens bedrijf dat grootste zaken regelt. Namelijk een behaaglijke temperatuur in uw huis of bedrijf.

Raymond Stillewagt (45) en Sandra Telgen (40) zorgen hier samen voor. Raymond is vooral op locatie actief, zijn partner Sandra regelt alles achter de schermen. Hij is begonnen als verwarmingsmonteur en geleidelijk in de koeltechniek beland en heeft inmiddels meer dan 21 jaar ervaring in dit vak. Waaronder een jaar als trouble-shooter bij Samsung. Dacht toen: dat kan ik zelf ook aanbieden en zeker beter doen”, vat Raymond de start van de eigen zaak kort en bondig samen. Sandra zag ook de uitdaging en samen leveren ze het totaalpakket aan de klanten. “In het begin pakten we werk aan in het hele land, tegenwoordig zijn we vooral in de regio actief. Vooral omdat we het klantencontact zo belangrijk vinden”, licht Sandra toe. Juist hierom kiezen ze er bewust voor samen alles te regelen.

Raymond weet precies waar hij welke airco heeft aangelegd, maar in namen is hij minder goed. Daarvoor leunt hij op Sandra. Een koppel dat elkaar in alle taken goed aanvult. Samen promoten ze enthousiast de apparaten die voor een fijne leef- en werkomgeving zorgen. “Mensen denken vaak aan grote, lelijke kasten aan de muur. Maar airco’s worden steeds compacter en zijn echte design apparaten. We werken met topmerken zoals Daikin, fluisterstil en goede kwaliteit”, verzekert Sandra. Bij de start van hun bedrijf waren ze vooral een ‘zomerbedrijf’, als de warmte de consumenten richting verkoeling dreef. Tegenwoordig gaan de werkzaamheden het jaar rond. Zeker ook omdat steeds meer mensen de airco gebruiken om te verwarmen om zo het gasverbruik in de winter te verminderen.

Ze richten zich op een aangenaam klimaat voor particulieren en bedrijven. Hierbij werkt Raymond uiterst precies om alles mooi af te leveren. “Zoals we het thuis willen hebben, doen we het ook bij de klant”, verzekert hij.